Какво представляват?

Парните душ кабини освен, че се използват за поддържане на лична хигиена, служат за отслабване, подобряване обмена на вещества и еластичността на кожата и мускулите. Парата е естествен метод за почистване на кожата, тя я омекотява, почиства и й придава блестящ и гладък вид. Парната баня се използва във всички терапии в СПА центровете, но най-приятната част е, че всичко това е постижимо дори и от вкъщи, благодарение на парните душ кабини. Те са едни от най-търсените category в обзавеждането на банята. Освен това са идеално решение, в случаите, когато искате да разделите помещението на сухо и мокро.
Душ кабините в днешно време се превърнаха в неизменна и задължителна част от всяка съвременна баня. Освен за взимане на душ, те служат за отмора и релакс, като дори предлагат лечебни свойства.

Какво ще откриете при нас?

При нас ще откриете огромно разнообразие от модели, различаващи се по дизайн, цвят и размер, включващи следните душ кабини:

– правоъгълни;

– квадратни;

– овални;

– асиметрични;

– ъглови;

При нас гарантирано ще откриете точно онова, което винаги сте търсили.  Всички модели са изработени от закалено стъкло. Работим с доказани европейски и български производители, като предлагаме само висококачествени решения и на най-приемливи цени в България.

Защо да ни се доверите?

Стараем се да отговорим на очакванията на клиентите и да им предложим най-доброто решение, като им помогнем да направят правилния избор и да останат доволни от покупката си. Ако не сте сигурни в избора си или имате нужда от консултация, потърсете ни! Ние винаги сме насреща и със радост ще ви помогнем в избора или ще ви дадем ценен съвет, за да отговорим на вашите нужди.