Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какви предимства носят?

Те са изключително практични и удобни, освен че служат за прибиране на принадлежности за лична хигиена и са универсално и алтернативно решение за огледало в помещението. Определящи са за осигуряване на необходимото удобство в банята.
Подложени са на постоянно натоварване, влага и вода, затова е важно те да бъдат влаго и водо устойчиви. Разнообразието от функционалности и размери, които предлагат ги превръща във все по-търсен и купуван продукт.

С какви видове разполагаме?

В магазини Баня Мечта ще откриете горни шкафове:

  • с LED осветление
  • с луминисцентно осветление
  • с осветление тип „лунички“
  • комбинирани колони с огледало
  • оборудвани с полица за принадлежности
  • с “soft close” механизъм за плавно затваряне на вратите

В зависимост от материалите за изработка се делят на такива от PVC или MDF материал.

Как да изберем точния модел за нас, въпреки разнообразието?

В днешно време съществуват множество варианти за всеки вкус и стил.
Изборът им зависи от личните предпочитания и нужди. От визуална гледна точка е добре да се съобразите с размерите на шкафа или по-конкретно с ширината му, в случай че вече сте си монтирали или закупили долен такъв. Те трябва да бъдат с еднакви габарити, за да не се наруши естетическия вид на мокрото помещение. Ако желаете шкаф с осветление, ще ви се наложи да прекарате ел.захранване до него.
Ако се затруднявате в избора или не отговаря на изискванията ви, винаги има вариант – изработка по индивидуални размери и дизайн.

Защо да заложите на нас?

Продуктовата ни гама съдържа само висококачествени изделия, включващи различни размери и дизайн и предлагащи се на достъпни за клиентите цени. Стараем се непрекъснато да разширяваме асортимента от category, като залагаме на водещи и доказани производители. За да сме максимално полезни на нашите клиенти, в случай, че срещат трудности в избора, предлагаме изработка по индивидуални размери и дизайн. При нас пазаруването носи удоволствие и гарантирано ще откриете точно онова, за което сте мечтали и най-важното на най-добра цена на пазара.