За какво служат сифоните?

Отговарят за правилното функциониране на канализационната система, осигурявайки безпроблемната работа на мивката в кухнята и банята, а също така и предотвратяват допълнителни разходи в последствие.
Те са важен елемент от обзавеждането за баня, въпреки, че остават скрити.

Подовите сифони се използват за точково отводняване на подовите площи в сградата. За постигане на положителни резултати трябва да се проучи целия строителен процес.

С какви видове разполагаме?

При нас ще намерите разнообразие от сифони, включващи следните разновидности:

  • Линейни
  • За мивки
  • Подови

Предлагаме удачни решения за кухненските мивки или мивките в банята, както и за подове в мокрите помещения. Моделите за под представляват регулировчици при оттичането на водата, а тяхната основна задача е да не допускат задръствания.

При нас в магазини „Баня Мечта“ ще откриете множество модели, изработени от различни материали, които притежават защити от поява на неприятни миризми. Разполагаме с овални и квадратни сифони за мивка, базови и подови лентови (овални, квадратни, прави, правоъгълни и двойни), както и за тераса, автоматични, клик, декоративни и други.

Защо да поръчате точно от нас?

Всички артикули са висококачествени и са от доказани водещи производители като ALCAPLAST, GEBERIT, SMARTCARE, INOX STYLE, VIEGA и NOVARA PLUS.

При нас освен, че държим качеството, държим и на най-добрите цени на пазара. Предлагаме categoryте си на най-ниски цени в България, което се дължи на дългогодишното ни партньорство с водещите европейски и български фабрики.