Какво трябва да знаем за тях?

За всеки от нас е известно, че кошчетата са предназначени за съхранение на отпадъци. Те служат за поддържане на чистотата в помещението. Изборът им е напълно индивидуален за всеки и зависи от личните предпочитания относно дизайна и местоположението им. Срещат се най-различни модели, предлагащи различна вместимост и се изработват от различни материали. Този вид аксесоари също са задължителни и присъствието им е необходимо, в противен случай рискуваме появата на нежелани последици като например запушване на тоалетната чиния.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете кошчета за баня:

  • самостоятелни;
  • комплект с четка за тоалетна чиния.

Моделите, които предлагаме са свободностоящи и предлагат пълна независимост, относно избора на местоположение в WC зоната или мокрото помещение. Цялата ни гама от този тип category е специално подбрана и съответните модели са предназначени за конкретна експлоатация в банята или тоалетната. Разполагат с педал с “soft close”механизъм, с които при натискане с крака вдига капака на кошчето и така лесно може да изхвърлим отпадъците в него. Механизмът е специално разработен и отговаря за плавното падане при затварянето на капака. Използва се също така при тоалетните седалки и при пантите и чекмеджетата на мебелите в мокрите помещения. Моделите се различават както по вместимост, като могат да бъдат с 5 до 30 литра, така и по форма: кръгла или квадратна и различно покритие: хромирано, златно или сатен. Срещат се и червени и черни кошчета, които се различават от стандартния цвят.

Защо да заложите на нас?

Ние от Баня Мечта смятаме, че удобството и комфорта са от най-голямо значение при обзавеждането, но цената често не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова старателно подбираме categoryте си, като предлагаме само най-доброто за нашите клиенти и на възможно най-ниска пазарна цена в България. За нас е важно клиентите да успеят на направят правилния избор и да останат доволни от покупката си, като си осигурят безпроблемна експлоатация с години наред. Ако срещате затруднения при избора, не се притеснявайте, потърсете съвет от нашия опитен екип от професионалисти. За нас ще бъде удоволствие да ви помогнем да намерите най-правилното решение за вас, спрямо очакванията и нуждите ви.