Облицовъчни плочки от Баня Мечта

Облицовъчни плочки от Баня МечтаОблицовъчните плочки на Баня Мечта са чудесен избор, ако сте решили да ремонтирате или промените вашия интериор. Нашите облицовъчни плочки могат да се използват като декорация или направо като заместител на естествен камък върху стените. По този начин ще получите оригинален стил и собствен почерк. Предлагаме голямо от облицовъчни плочки – от камък, направен от теракота, гранитогрес или клинкер. Като допълнение, те са и шумо- и термоизолиращи.

Баня Мечта предлага най-различни размери и текстури, доближаващи се до естествения камък, различни повърхности, цветове и форми. Облицовъчните плочки могат да се използват както екстериорно, така и за интериорно приложение, пасват добре и за жилището ви, но и за офиса. Богата гама от плочки за облицоване, които ще намерите при нас, са известни със своето качество фабрики от Испания, Италия, Турция и България. Широката гама от продукти, предлагащи различни цветове, форми и текстури, ще ви позволи да създадете безпрецедентна игра на светлина и сянка във всяка стая и ще допълни интериора, както и пространството около дома ви. Перфектното решение за пода е облицовъчният гранитогрес. Това е много подходящ избор за офис сгради, кооперации и магазини, тъй като облицовъчният гранитогрес е изработен от еднородни материали, които гарантират неговата здравина и устойчивост на ниски и високи температури, както и неговата водонепропускливост.

Баня Мечта има огромно разнообразие от цветове, размери, модели и форми облицовъчен гранитогрес. По този начин можете да създадете едно истинско произведение на изкуството само и единствено с облицовъчен гранитогрес. В допълнение облицовъчните ни плочки са висококачествени, на достъпни цени.