Защо са масово предпочитани?

Ваните отдавна се превърнаха в необходимост, а по-конкретно здравословен и релаксиращ начин за завършване на деня. Освен за поддържане на лична хигиена те са и красиво допълнение към всяка баня. Ъгловите вани осигуряват огромен комфорт, особено за жилищата с малки пространства. Те са красиви, удобни и притежават голяма вместимост. Независимо от факта, че съществуват множество удобни душ кабини, потребителите масово търсят комфорта, които осигурява ъгловата вана. Предвид все по-компактните размери на апартаментите в новото строителство, дизайнерите в тази област са намерили компромисно решение на проблема и то е монтиране на ъглова вана.

Какво предлагаме?

При нас ще намерите голямо разнообразие от ъглови вани, тип:

  • хидромасажни;
  • асиметрични;
  • акрилни.

Богатият ни асортимент от category предлага най-различни размери и дизайн, подходящи за всеки вкус. Повечето модели притежават хидромасажна функция. Разполагаме със свободностоящи модели за монтаж на стената, които са малко по-скъпи, заради материала, от който са изработени. Те се изработват от по-дебел и чист акрил, за разлика от евтините модели, които са подсилени с фибростъкло. Гарантирано, който и модел да изберете ще превърнете банята си в уютен кът за релаксация и уединение.

По какво се различават отделните видове?

Характерно за акрилните, е че са изключително леки, което играе важна роля за транспорта и монтирането им. Те притежават надеждно защитно покритие, което е устойчиво на надраскване. Също така са добър изолатор, имат добър топлинен капацитет и са с гладки повърхности, които са изключително приятни за тялото. Освен това, пълненето с вода при тях става много тихо, благодарение на свойствата на акрила. Усилията за поддръжка им са минимални. Те се поддържат лесно и за тях не са необходими специални почистващи препарати. И не на последно място разполагат с екстри като: хидро и аеро масаж.

Хидромасажните от своя страна са най-бързият и евтин начин за готово решение за банята. Те осигуряват пълноценен релакс и имат полезни качества за грижата на тялото. С тях ще се насладите на невероятен масаж, базиран на терапевтичния ефект на водата. Те разполагат с разнообразие от избор за водни процедури и осигуряват висока температура на водата, която може да се регулира. Освен за отпускане на мускулите, действат успокояващо на нервната система, повишавайки кръвообращението и тонизирайки кожата. По-скъпите модели предлагат масаж на гърба и регулируеми джетове, които представляват дюзи, доставящи оптимално количество въздушна струя. Базовото им оборудване се състои от шест или осем джета, които позволяват настройка на водната струя и мощна водна помпа. Изборът на помпа зависи от броя на джетовете.