Хидромасажният панел – достъпен лукс и несравнимо удоволствие:

Те са най-добрият избор за истинска наслада от времето, прекарано под душа и лукс, който всеки вече може да си позволи. Освен, че са красиви, практични и удобни, разполагат с огромно разнообразие от функционалности, включително освежаващи и релаксиращи процедури, както и разнообразни водни ефекти.

Хидромасажните панели не изискват големи бани, специфично захранване или определена поддръжка. Те са оборудвани със неподвижен душ, подвижна слушалка и определен брой хидромасажни джета. Някои от тях са с опция за водна струя в различни посоки за всяка отделна дюза, както и избор на налягането, височината и вида на водната струя, гарантиращи максимален комфорт от взимането на душ и перфектен масаж. Предлагат се в няколко варианта за монтаж – стенни, ъглови или универсални. Материалът, от който се изработват може да бъде метал, алуминий, акрил, стъкло или дърво.

Как да изберем подходящ модел?

Изборът им зависи от няколко фактора, които са избираеми, според личните предпочитания:

  • Хидромасажни функции;
  • Материал, от който са изработени;
  • Начин на управление;
  • Допълнителни екстри.

Какво ще откриете при нас?

Предлагаме с голямо разнообразие от хидромасажни панели, душ колони, системи за вграждане и системи с термостати. Разполагаме с разнообразие от модели с квадратни или овални форми, както и различно ниво на оборудване, подходящи за всеки вкус, покриващи и най-високите изисквания.

Ако не сте сигурни какво точно да изберете, нашия екип от професионалисти винаги е насреща и с удоволствие ще ви помогне да направите правилният избор. Очакваме Ви!