Кое е определящо при избора?

Смесителят за биде е важен елемент от цялостното обзавеждане на банята. Мокрото помещение може да бъде превърнато в истински шедьовър с авангарден стил и индивидуален вкус, ако зоната за мивка и тази за биде са оборудвани с артикули от една и съща колекция. Определящо при него освен дизайна се оказва вида материал, от който се изработва.

Какви видове материали се използват при изработката му?
Този вид батерии могат да бъдат изработени от различни материали, които определят качествата и свойствата на продукта.

За производството на уплътненията и механизма за регулиране на водния поток се използват керамика, пластмаса и алуминиев оксид.
Основата на самите смесители се изработва от месинг, поради факта, че материала осигурява висока степен на издръжливост и дълги години интензивна и безпроблемна употреба.
За изработката на крепежната апаратура и регулаторите се използва неръждаема стомана.

Какви биват, спрямо начина им на монтиране?

Още преди да дойде време за покупка, трябва да се обърне внимание на инсталацията на самия уред.
Вариантите за монтаж се делят на:

  • вградени: монтират се отстрани до тоалетната;
  • стоящи: върху самата тоалетна, благодарение на който се спестява наличното, в чести случай недостатъчно пространство на помещението.

Съветваме ви при предстояща покупка да заложите на висококачествено изделие от този тип, поради възможните проблеми които можете да си спестите като протичане или завишен разход на вода.

С какви видове разполагаме?

В магазини Баня Мечта ще откриете богата гама от смесители за биде:

  • стоящи;
  • дигитални;
  • с хигиенен душ;
  • с изпразнител.

Атрактивно и многофункционално решение са дигиталните модели, те притежават вграден сензор за температурата и автоматично спиране на водата след 60 секунди работа. Също така са оборудвани с иновативни водоспестяващи технологии.

Всички наши category са изработени от висококачествени материали и се предлагат с най-различен дизайн и функционалност и на най-добра цена в България. Причината за това е дългогодишното ни партньорство с водещите производители на санитарни изделия и огромното разнообразие, с което разполагаме.