За какво служат?

Основната функция на сифона е да отговаря за правилното отводняване на водата. Той е важен елемент при обзавеждането на всяка баня, въпреки че в повечето случаи остава скрит. Освен, че осигурява ефективната и безпроблемна работа на мивката и канализационната система, предотвратява допълнителни разходи в последствие.

Какво предлагаме?

При нас ще откриете възможно най-добрите решения за сифон за умивалник в банята или кухнята.

Разполагаме с широка гама сифони за мивка:

  • с клик механизъм;
  • с преливник.

Всички артикули са изработени от висококачествени материали. Тези, които притежават клик механизъм са устойчиви на механични влияния и благодарение на него осигуряват дълготрайна и безпроблемна употреба на умивалника.

Как да изберем правилния за нашата мивка?

Изборът е определящ, спрямо размерите на даденото помещение. От най-голямо значение е мястото, където ще бъде монтиран, както и ограничителят на вода, която ще пропуска (неговия дебит). При този тип вариантите за избор са два: класически модел или с гъвкава връзка. Монтажът на класическия е малко по-сложен, но пък е по-устойчив във времето и поддръжката му е по-лесна. Той е по-подходящ за умивалниците в кухненските помещения, поради факта, че поема твърди части и мазнини, а премахването им със сигурност е проблем за моделите с гъвкави връзки.

При класическият тип задължително условие е да разполага с по-дълги тръби за вода, които улесняват монтажа, пускането в експлоатация и позиционирането на тръбата към канала. В случай, че тръбите са прекалено дълги, те позволяват лесно коригиране, посредством изрязване до желания размер.
Моделите с гъвкава връзка се използват повече за баните, поради факта, че експлоатацията им не подлежи на риск от запушване, както при тези в кухнята.

Съветваме ви да не подценявате тези устройства. Ако се затруднявате в избора си, просто се доверете на нас. Ние ще ви консултираме и ще намерим най-правилното решение за вас, като ви спестим нежелани и непредвидени разходи в последствие. Правилният избор гарантира безпроблемна работа, удобство при експлоатация и елиминира шанса за поява на допълнителни разходи, главоболия и време.