Какви видове предлагаме?

При нас имате възможността да изберете мивки за монтаж върху плот сред богатото разнообразие от луксозни и модерни умивалници за баня. С нашите предложения гарантирано ще постигнете лукса, за който винаги сте мечтали и то на достъпна за всеки клиент цена. Дизайнът на изделията ни е повече от впечатляващ, а качеството на порцелана е безкомпромисно. Всички наши category със сигурност биха задоволили и най-капризните вкусове. С тяхна помощ ще преобразите всяка баня в единствена и неповторима по рода си и ще си осигурите удобство, за което само сте си мечтали. Умивалниците за плот, които предлагаме освен с дизайнерския си външен вид, впечатляват с богатото разнообразие от цветове, форми и размери.

Мивките за монтаж върху плот, които предлагаме включват модели:

– с отвор за смесител или без;

– тип купа;

– асиметрични;

– симетрични;

– кръгли;

– правоъгълни;

– квадратни;

– самостоятелни.

Всички модели са изработени от висококачествен порцелан, който осигурява лесното им почистване, а повърхностите са им гланцирани и запазват блясъка си с години наред. С тях спестявате от пространството, което винаги е определящо при обзавеждането на банята. Нашите предложения съдържат само висококачествени модели от водещи производители и се предлагат на достъпни за всеки клиент цени. Всички видове, с които разполагаме гарантирано биха задоволили и най-високите изисквания на клиентите. Главно това се дължи на факта, че всички умивалници са плод на световно известни водещи производители в санитарната керамика.

Защо да ни се доверите?

Ние от Баня Мечта смятаме, че удобството и комфорта са от най-голямо значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова старателно подбираме categoryте си, за да предложим най-добрите решения на нашите клиенти и на възможно най-ниска пазарна цена в България. За нас е важно клиентите, правейки своя избор да останат доволни от покупката си и тя да им осигури безпроблемна експлоатация с години наред. Ако се затруднявате в избора, не се притеснявайте, доверете се на нашия опитен екип от професионалисти, които гарантирано ще ви помогнат да направите най-добрия и правилен избор за вас, спрямо вашите нужди и изисквания.