Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Как да изберем най-добрия параван за Баня? Какво ни предлагат параваните за баня?

Паравани за баняПрез последните години на нашия пазар се настаниха трайно и се наложи мода да се използват паравани за баня като част от цялостния дизайн на това помещение. Предпочитани са заради мястото, което осигуряват за разлика от кабината и гаранцията, че половината Ви баня може да остане суха и защитена.
Ако не разполагате с достатъчно място, а искате да превърнете банята си в удобно място за ползване на цялото семейство, то тогава параваните за баня са перфектно решение за Вас! Параваните за баня са изключително подходящо решение, дори превъзхождат душ кабините, понеже вие избирате разстоянието, на което ще бъде поставен от стената и осигурявате простор за взимащия душ. Те са много удобни и функционални и с тяхна помощ разделяте банята си на сухо и мокро помещение, без значение с какво пространство разполагате.

Какви паравани за баня можем да ви предложим?

При нас ще намерите богат асортимент от паравани:

  • Паравани за душ
  • Паравани за вана

Нашите предложения са на най-достъпни за клиентите цени и предложенията ни обхващат най-различни по размери, цвят и форма паравани, подходящи за всеки вкус и стил. Бъдете сигурни, че при нас ще откриете точно това, което търсите, и от което имате нужда. Ние предлагаме доставка и монтаж, с което гарантираме правилното поставяне и ползване на параваните. Гарантирано качество на най-достъпна цена!

Параваните за баня, с които разполагаме са с орнаментно стъкло, по поръчка могат да се изработят и от фигурално стъкло. Също така предлагаме и всякакви разновидности на паравани за баня и душ кабини по поръчка и желание на клиента. Изработват се от закалени стъкла с дебелина: 6, 8 или 10 мм и възможност за матиране. Укрепващите елементи, панти и държачи са месингови.

Многобройните ни решения, включват паравани за вана и паравани за баня. Те могат да бъдат както статични, така и с плъзгащи или отварящи се врати. Параваните за баня се изработват от темперирано или матирано стъкло, за най-изтънчените вкусове на нашите клиенти сме приготвили и фигурални паравани за баня.

Доверете ни се, ние ще ви помогнем да реализирате идеите си!