Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какво трябва да знаем при предстояща покупка?

Продуктовите предложения, които се предлагат са много, но изборът винаги е труден. Причината за това е, че комплектите шкафове играят важна роля за цялостния вид на банята и трябва да се обърне специално внимание как ще се адаптират с вече поставените плочки. Те включват долен шкаф с умивалник и горен с огледало. С тях се спестяват време и усилия за търсене на отделните части от комплекта и са готово решение за обзавеждане на помещението. Проектирани са да осигурят необходимото удобство, но е препоръчително да са изработени от висококачествен материал, който да бъде водо и влагоустойчив, поради същността на помещението.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете най-голямото разнообразие от комплекти шкафове за баня:

– с мивка и огледало;

– стъклени композиции с мивка и огледало.

Най-разпространени и търсени са изработените от PVC материал и по-рядко от MDF. Повечето от тях притежават панти или чекмеджета със “soft close”механизъм, служещ за плавното затваряне на вратите или чекмеджетата. Умивалниците са изработени от порцелан и точно за тях, като се вписват идеално във всеки интериор. При затруднение в избора или несъответствие с търсените от вас размери, предлагаме индивидуална изработка по избран дизайн и размер.

Защо да заложите на нас?

Качеството винаги има значение, но и цената е определяща. Ние държим на отличното качество на categoryте си и се стараем да предложим възможно най-достъпни за клиентите цени. Предлагаме множество модели, различаващи се по вид материал на изработка, дизайн, размер и цвят. За нас е важно клиентите ни да останат доволни от покупката си като направят правилен избор, които ще им върши работа с години напред.