Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Плотове за баня от Баня Мечта

Плотове за баняБаня Мечта изработва и плотове за баня. При нас може да намерите разнообразие от модели и материали, като всичко се прави по поръчка, според желанията и възможностите на клиента.

Материалите на плотовете ни са от естествен масив, кварцов камък, камък, масивно дърво. Всичко зависи от вашите предпочитания, съчетание с останалите компоненти в банята ви. Освен това, плотовете могат да бъдат направени и с мивка или без, в различен цвят и размер. Ако сте традиционалисти, то бялото е вашият цвят и е класика и в дизайна на плотове за баня. Но ако искате нещо по-нестандартно и модерно, то може да изберете друг цвят, различен от бялото – като дори бъдете много смели и заложите на черното. Защо не! Имайте предвид обаче, че това отнема техническо време и ни трябва поне 15 работни дни, за да изработен перфектния за вашата баня плот.

Предварителната подготовка на материалите включва прецизно разкрояване и допълнително кантиране, което гарантира здравина и устойчивост на умерени удари при всекидневна употреба. За да можете да се радвате на красивата си баня дълго.