Какво ще ви бъде от полза за изборa на мозайки?

МозайкиФункционално и практочно решение за всеки дом е употребата на мозайки в интериора му – стъклокерамични мозайки, гранитогресни и други са подходящи за употреба по много различни начини. Поставят се лесно и бързо и придават удивителен и индивидуален дизайн на всяка хоризонтална или вертикална повърхност. Използват се като фризове и декори, а напоследък все по-често и за съвременни бани и кухни и облицоване на колони. Все по-честа практика е създаването им от гранитогрес за подово полагане. С тях се усвоява мястото на душ-кабината и паравана, а също така са подходящо решение и за вътрешни и външни басейни. Обикновено се използват за декорация в кухнята или банята, но не пречи да експериментирате и със стените във всекидневната. Малка мозайка като акцент или изцяло покрита стена – каквото и да изберете резултата винаги е впечатляващ. Те позволяват изразяване на индивидуалността и креативния подход при декорациите в дома.

Какви мозайки може да намерите при нас?

Стъклокерамични мозайкиПри нас ще откриете богат избор от различни цветове и нюанси, задоволяващи изискванията дори и на най-капризния вкус.
Нашите предложения се състоят от мозайки:

  • За подово полагане
  • За баня
  • За кухня
  • За басейни

Производителите на бани ги добавят почти към всеки модел, като по този начин мозайките се превръщат в неизменна част от обзавеждането за баня.  Предлагаме както такива от естествен камък, подходящ за луксозно декориране или освежаване на желаното помещение така и стъклокерамични мозайки.

Защо залагайки на нас е най-доброто решение за вас?

Продуктите, които предлагаме са висококачествени и от водещи Испански, Италиански, Полски, Турски и Български производители на най-добри и достъпни за клиентите цени. Това се дължи на дългогодишното ни сътрудничество с нашата партньорска мрежа. Ние предлагаме category за цялостно обзавеждане за баня с гарантирано качество на най-добри цени в България. Стараем се максимално да улесним избора на клиентите като им предложим най-доброто решение за тях!

Нашата мисия е максимално да задоволим желанията и очакванията на клиентите и те да останат доволни от покупката си. Тяхното доверието е важно за нас и е удоволствие да им бъдем полезни, като отговорим на техните нужди и им помогнем да направят правилния избор. Нашият екип от професионалисти и дизайнери предлага изработване на безплатен 3D проект, за съвместно осъществяване на мечтаната баня в реалност.