Защо са масово предпочитани?

Ваните отдавна се превърнаха в необходимост, а по-конкретно здравословен и релаксиращ начин за завършване на деня. Освен за поддържане на лична хигиена те са и красиво допълнение към всяка баня. Правите вани осигуряват огромен комфорт, те са красиви, удобни и притежават голяма вместимост. Независимо от факта, че съществуват множество удобни душ кабини, потребителите масово търсят комфорта, които осигурява правата вана.

Какво предлагаме?

При нас ще намерите голямо разнообразие от прави вани, тип:

  • хидромасажни;
  • асиметрични;
  • акрилни;
  • акрилни с хидромасаж;
  • овални акрилни за вграждане;
  • шестоъгълни акрилни за вграждане;
  • правоъгълни двустранни.

Богатата ни продуктова гама се състои от най-различни модели в различни размери и дизайн, подходящи за всеки вкус и стил. Повечето от тях разполагат с хидромасажна функция. Предлагаме и свободностоящи модели за монтаж на стената, които са малко по-скъпи, заради материала, от който са изработени. Те се изработват от по-дебел и чист акрил, за разлика от евтините модели, които са подсилени с фибростъкло. Гарантирано, който и модел да изберете ще превърнете банята си в уютен кът за релаксация и уединение.

По какво се различават отделните видове?

Характерно за акрилните, е че са изключително леки, което играе важна роля за транспорта и монтирането им. Те притежават надеждно защитно покритие, което е устойчиво на надраскване. Също така са добър изолатор, имат добър топлинен капацитет и са с гладки повърхности, които са изключително приятни за тялото. Освен това, пълненето с вода при тях става много тихо, благодарение на свойствата на акрила. Усилията за поддръжка им са минимални. Те се поддържат лесно и за тях не са необходими специални почистващи препарати. И не на последно място разполагат с екстри като: хидро и аеро масаж.

Хидромасажните от своя страна са най-бързият и евтин начин за готово решение за банята. Те осигуряват пълноценен релакс и имат полезни качества за грижата на тялото. С тях ще се насладите на невероятен масаж, базиран на терапевтичния ефект на водата. Те разполагат с разнообразие от избор за водни процедури и осигуряват висока температура на водата, която може да се регулира. Освен за отпускане на мускулите, действат успокояващо на нервната система, повишавайки кръвообращението и тонизирайки кожата. По-скъпите модели предлагат масаж на гърба и регулируеми джетове, които представляват дюзи, доставящи оптимално количество въздушна струя. Базовото им оборудване се състои от шест или осем джета, които позволяват настройка на водната струя и мощна водна помпа. Изборът на помпа зависи от броя на джетовете.