Какво трябва да знаем за тях?

За всеки от нас е известно, че сапунерките са предназначени за поставяне на сапунът в конкретното помещение. Те са важни за поддържането на добра лична хигиена и чистотата в помещението. Изборът им е напълно индивидуален за всеки и зависи от личните предпочитания относно дизайна и местоположението им. Срещат се най-различни модели, предлагащи различна вместимост и изработка от различен по вид материал. Предимно са изработени от метал и са решетъчни, но се срещат и под формата на етажерки и изработени от термо устойчива смола и камък, както и такива от изкуствена кожа. Този вид аксесоари, подобно на другите също са задължителни, освен ако мокрото помещение не разполага с алтернативен вариант – дозатор за течен сапун. Но не може да бъде пренебрегнат варианта за сапун, понеже рискуваме нарушаването на личната хигиена, което е недопустимо.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете следните видове сапунерки за баня:

  • тип мрежа;
  • стъклени;
  • решетъчни;
  • ъглови;
  • решетъчни етажерки;
  • с държачи за чаша;
  • двойни с държач;

Всички модели са за монтаж на стена – конзолни. Удобни са и предлагат възможност за избор на местоположение. Фиксират се за стената посредством държачи.

От какви материали са изработени?

Изработват се предимно от месинг и инокс (неръждаема стомана), но съществуват и във варианти от термо устойчива смола и камък или от изкуствена кожа. Срещат се и комбинации на стъклена сапунерка и чаша и метален държач например.

Защо да заложите на нас?

Наясно сме, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова сме се постарали да изберем categoryте си по начин, отговарящ на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите, избирайки продукт от нас да направят най-добрия и най-правилния избор, който ще им осигури години наред безпроблемна употреба. Ако не можете да откриете най-доброто решение за вас, ние сме насреща и с удоволствие ще ви помогнем да  го откриете, спрямо нуждите и изискванията ви.