Какви предимства носят вградените структури?

Те са иновативно и оптимално решение за баня, набират все по-голяма популярност, както в обществения сектор, така и в частните домове.
С тяхна помощт си спестяваме място, а освен това улесняват почистването на банята и гарантират безупречна хигиена. В мокрите помещения, най-често се случва да прибягваме до използване на различни видове структури за вграждане – по този начин се скриват различните източници на вода за отмиване на тоалетни или писоари, арматури, които държат тоалетните чинии, мивките и други.
В почти 90% от случаите, под структура за вграждане имаме в предвид в предвид казанче за вграждане.

Защо при нас изборът няма аналог?

Магазини “Баня Мечта” разполагат с огромен избор от тънки, тесни или ниски структури за вграждане, включващи следните модели:
– За тоалетни
– За биде
– За писоар
Всички са с високо качество и са от водещи производители като: Grohe – Германия; Geberit – Швейцария, Alcaplast – Чехия, Ideal Standard – България и Kolo – Полша.

Моделите за конзолна тоалетна са лесни за монтаж и обслужване. Те са с метална конструкция и издържат на натоварване до 400 кг. Фиксират се към пода и стената. Комплектите, с които разполагаме включват крепежни елементи и свързващи тръби.

Казанчетата се предлагат с различни вместимости за вода: 3,4,5 или 6 литра и са с аниткондензационно покритие. Предлагаме и шумоизолиращи комплекти, които са изключително подходящи освен за дома и за хотелските помещения.
При тези за висяща тоалетна конструкцията не е метална, защото тежестта се поема от монтираната на земята тоалетна.
При нас ще откриете разнообразие от промоции включващи – промо пакети, състоящи се от структура ( с казанче ), крепежи и бутон за активиране. Бутоните са направени от различни материали – метал, стъкло, пластмаса и се предлагат в различни цветове.
Предложенията ни са на промоционални цени, които са включени и в много от нашите промо пакети.

Всички модели са с 5 или 10 години гаранция.