От какво се състоят?

Душ комплектите са пригодени да осигурят необходимия комфорт, поради факта, че включват всичко необходимо за една пълноценна вoдна процедура. Различават се по вида на материалите, от които са изработени, монтажа и конструкцията.
Състоят се от:

  • Душ глава;
  • Дръжка;
  • Статив;
  • Държач;
  • Закрепващ елемент;
  • Шлаух.

Материалът, от които са изработени тръбните окачвания е метал или пластмаса. Закрепват се към стената и върху тях се монтира държателя. Стандартните фиксирани височини са: 60, 65, 90 или 100 см.
Статива е предназначен за закрепване на слушалката към него и позволява преместването и на различна височина, като осигурява максимален комфорт на потребителя. Държачът най-често се захваща чрез навиване към тръбата или с бутон. Стативите са изработени предимно от метал, а държача и слушалката от пластмаса. Закрепват се към стената с дюбели.

Защо се предлагат в комплект?

Така се постига перфектна комбинация на всички съставни части в пространството и се предоставя възможност за създаване на собствена концепция. Предлаганите на пазара конструкции, осигуряват монтирането на напълно завършена инсталация. Те комбинират удобство, практичност и стил в едно. Комфортът няма аналог, дори монтажа се извършва бързо и лесно. Съвместими са с всякакъв тип смесители. По правило, отделните компоненти са в един и същи стил и представляват завършено и хармонично дизайнерско решение. Покупката им с наличие на определени свойства, качество и функции, спестява не само време, но и усилия и средства на потребителя да избира компонентите поотделно.

Какво ще откриете при нас?

Магазини Баня Мечта предлагат с разнообразие от комплекти на промоционални, достъпни за всеки цени, отговарящи дори и на най-високите изисквания на потребителите. Продуктовата гама, с която разполагаме включва само висококачествени изделия от неръждаема стомана, метал или пластмаса и се отличават със съвременен и елегантен дизайн. Предлагаме разнообразие от видове с различни размери и функции.