Подови плочки от Баня Мечта

Подови плочкиПодови плочки от Баня Мечта е чудесен избор, ако Ви предстои ремонт у дома или в офиса. Когато влезете в една баня, първото нещо, което забелязвате са нейните плочки, най-вече – подовите плочки. Подовите плочки могат да бъдат от теракот или от гранитогрес. Обикновено за бани се използват теракотни подови плочки, а за другите помещения като трапезария и всекидневна – от гранитогрес.

Теракотните плочки са популярен избор за подова настилка поради голямото разнообразие от дизайни и разцветки, както и лесната поддръжка. В огромния ни асортимент ще намерите идеалното интериорно решение. Предлагаме голям избор на теракот, като гарантираме на нашите клиенти перфектното съотношение между дизайн, качество и цена.

Гранитогресът пък е част от всеки съвременния дом, хотел, заведение, тераса и градина. Той е подходящ за вътрешна и външна употреба, която се характеризира с много-ниска водопоглъщаемост. Гранитогресът може да бъде използван както за стенна облицовка, така й за полагане на под.

Като цяло, важното е подовите плочки да са с високата степен на износоустойчивост и твърдост. Освен за красота, трябва да бъдат достатъчно здрави и издръжливи на удари, надрасквания и продължително натоварване.

Баня Мечта предлага богата гама от цветове и материали подови плочки. Модерен и ретро винтидж стил, богат избор от цветове, текстури и релеф, отговарящи и на най-изтънчения вкус. Те могат да имитират ламинат, мрамор, дърво и най-различни други повърхности. Освен това, нашите подови плочки са с 2 години гаранция и може да ги върнете до 14 дни от поръчването им.