Плочки за баня

Плочки за баняПлочки за баня от Баня Мечта е чудесен избор, ако имате нужда от обновяване на Вашата баня. При нас може да намерите най-висококачествените плочки, на добри цени. Баня Мечта предлага голямо разнообразие – от размери, цветове, дизайн, повърхности и декоративни елементи. Стенни плочки, подови, фризове, декорни, плочки с мраморен ефект или пък гланцирани плочки – всичко това може да намерите при нас, в зависимост от Вашите предпочитания. Плюс това, имаме огромна продуктова гама, подходяща за всеки стил и вкус. Ако имате яснота и визия за Вашата нова баня – знаете в какъв цвят искате да е, представяте си конкретен дизайн и модел плочки, ние можем да ви предложим напълно безплатно 3D проект на Вашата нова баня. Така ще можете да си представите напълно нейната визия. По този начин може да замените цветовете или вида на плочките – Баня Мечта предлага по няколко различни цвята от серия, включително и триизмерни плочки. Допълнение към завършения дизайн са фризовете или пък декорните плочки за баня. Те поставят ясен акцент в помещението.

На нашия сайт може да разгледате всички плочки за баня, които имаме налични, както и всички колекции от стенни плочки, които предлагаме – с различните видове, материали, цветове. Различните варианти на нашите колекции за баня са представени в комбинация с декоративни елементи (фризове, декорни плочки, подови плочки) и всички те са с посочени: цени, размери, произход и производител. Предлагаме колекции за баня във всякакви стилове и цветове – от класическото сиво и бежово до модерни декори и ярки нюанси.

Може да изберете от продуктите на утвърдени производители от Испания, Италия, Полша, Турция, Сърбия и България. Цените, които успяваме да поддържаме за клиентите си, са едни от най-ниските и достъпни за всеки.