Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какво предлагат?

Параваните за душ разделят банята на сухо и мокро помещение. Подходящи са най-вече за моментите, когато потребителите желаят помещението да може да се използва едновременно от двама посетители. Така участъка за къпане се разделя от останалото пространство, посредством стъклена преграда и то остава сухо за ползване от друго лице. Напоследък те трайно се настаниха на българския пазар, предпочитани са заради мястото, което осигуряват за разлика от душ кабините например. Параваните са изключително подходящи и превъзхождат кабините, поради факта, че с тях вие сами можете да избирате разстоянието, на което ще бъдат поставени от стената и така осигурявате простор за взимащия душ.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете следните видове стъклени паравани за душ:

  • с прозрачно стъкло;
  • с матирано стъкло.

Нашите предложения обхващат модели, различаващи се по размер, форма и вид стъкло. Разполагаме с решения, подходящи за всеки стил и вкус. При нас със сигурност при нас ще откриете точно това, което търсите, и от което имате нужда. Стъклата им са закалени и с дебелина от: 4, 6, 8 или 10 милиметра. Продуктите разполагат с укрепващи елементи с възможност за корекция на дължината, лайсни за стена и под и държачи в комплекта. Параваните могат да бъдат както статични, така и с плъзгащи или отварящи се врати. Изработени са с прозрачни или матирани стъкла, като избора е индивидуален, според вкуса на всеки потребител.

Защо да ни се доверите?

Ние от Баня Мечта смеем да твърдим, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на очакванията и изискванията на клиентите. Затова сме се погрижили да изберем асортимента си от category по начин, по който ще отговори на изискванията на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите да останат доволни от избора си и той да им служи безпроблемно години наред. Ако се затруднявате в избора си, доверете се на нашия опитен екип, който ще ви помогне да откриете най-доброто решение за вас, спрямо нуждите и изискванията ви.