Какви видове предлагаме?

При нас ще откриете разнообразие от уникални мивки за баня или за кухня на атрактивни цени, впечатляващи със своите предимства. Изключително устойчиви category, задоволяващи капризите на всеки вкус, изработени от висококачествени материали, които ще допълнят красотата на Вашият дом, съчетани с иновативен дизайн и широка гама от цветове. Моделите за баня се предлагат в различни варианти: с отвор за смесител или без, с пиедестал или без, както и такива за вграждане в мебел или за полувграждане, също така и бутикови за ценители. Част от categoryте са съчетани с иновативната функция Ideal Flow, която представлява скрита преливна система, без отвор за оттичане. Функцията осигурява лесно почистване и по-добър естетичен вид, без ограничения в дизайна, също така и увеличава максимално свободното пространство за мебелите за баня. Пространството, с което разполагате е определящо при избора. Ние предлагаме модели, които се характеризират с къса проекция и са изключително подходящи за пространства, при които всеки сантиметър е от значение.

Предлагаме ви възможност за избор на мивка за кухня в най-различни разновидности като размер, форма, дизайн и комбинация от цветове. Всички разновидности, с които разполагаме покриват изисквания дори и на най-претенциозния вкус. Факт за това е, внимателно подбираме categoryте си и предлагаме висококачествени изделия от водещи Европейски производители. Стараем се да бъдем ефективни и максимално полезни като предложим най-доброто за Нашите клиенти и на най-добра цена в България.

Защо да ни се доверите?

Ние предлагаме category с гарантирано качество на достъпни за клиентите цени. Важно за нас, е клиентите да направят правилния избор и да останат доволни от покупката си. Не се колебайте да се допитате до Нашия екип от професионалисти, които ще Ви консултират компетентно и ще Ви помогнат да направите правилния избор, отговарящ на Вашите нужди.