Какво представляват?

Вероятно на всеки от нас се е случвало да посети бутикова баня, която изглежда като истинско олицетворение на изкуството. Всичко това се дължи на нестандартните предложения за плочки и мебели, които се предлагат в ограничени количества и само в избрани търговски обекти. Неописуемата красота, клоняща към съвършенство е труднопостижима и желана цел на всеки от нас, които е решил да обнови или изгради първоначално своята баня. Тя от своя страна е помещението, което носи индивидуалния почерк на собственика си и за всеки е цел да бъде уникална по рода си. Всичко това вече е постижимо, благодарение на необикновените плочки, които имаме удоволствието да предлагаме на своите клиенти. Ако търсите различното и желаете вашето мокро помещение да бъде уникално и неповторимо, попадналите сте на правилното място. Решението е само едно – бутикови плочки от магазини Баня Мечта.

По какво се различава бутиковото обзавеждане от стандартното?

Рядко срещаните предложения за плочки са като истинска находка за всеки един от нас. Уникалните артикули предлагат нещо повече от готово решение, а именно индивидуално решение с възможност за изработка по поръчка. Не се притеснявайте, ако не знаете какво точно търсите. Нашият опитен екип от професионалисти винаги е насреща и с радост ще ви помогне да направите най-правилния избор, с който ще изпитвате удоволствие всеки път, когато влезете в банята си. За максимално удобство на клиентите, предлагаме изработка на безплатен 3D проект. Благодарение на него, лесно ще добиете представа и ще получите търсения резултат. Бутиковите бани предлагат всичко, онова което е непостижимо с традиционния продуктов асортимент и са факт, благодарение на нестандартния дизайнерски подход. С тях имате възможността да постигнете съвършена красота и лукс, които малцина имат въображението да си представят.

Какви видове предлагаме?

В нашите магазини ще откриете керамични плочки за стена, плод на световно известни дизайнери в областта. С тях можете да декорирате вашето помещение със най-удивителни акценти. Пример за това са лице или тяло на жена, елементи от чужди култури, древни времена и редица други нестандартни решения. Разнообразието при нас е огромно, изисква се само да приложите въображение и можете да постигнете чудеса. При нас ще откриете и ръчно изработени мивки от тиково дърво с махагон или без в нестандартни форми, които привличат внимание още от пръв поглед.

Подарете си удоволствието, за което винаги сте копнели. Началото винаги е трудно и непознато, но за това не бива да се притеснявате. Ние винаги сме насреща и за нас е удоволствие да правим клиентите си щастливи, като им помагаме да извървят пътя към съвършеното обзавеждане.