Какви са предимствата им и какво предлагат?

Те са проектирани да осигурят максимален комфорт и удобство при изпълнение на домакинските дейности.
На практика правилния избор никак не е лесен, въпреки огромното разнообразие, което се предлага на пазара.
Има няколко правила, които обаче ще ни помогнат, когато решим да направим покупка.

От най-голямо значение се оказва мивката, на която ще се монтира или с други думи на каква височина ще бъде чучура от нея. Това на практика е определящо за удобството и комфорта при изпълнение на домакинските задължения. Височината трябва да бъде внимателно преценена, така че да се борави лесно с него и същевременно да бъде ефективна употребата му за потребителя.

Защо именно те са най-добрите за кухня?

Всички сме наясно, колко много време прекарва всеки от нас пред мивката. Ще ви запознаем по-отблизо, защо дори наличието на съдомиялна не е по-добър вариант от този тип батерии.
Вече ви запознахме с предимството на дължината им, определящо удобството и функционалността в кухнята. Другата важна характеристика е наклона на аератора, важна е, защото тя отговаря за попадането на водния поток на правилното място.
Оказва се, че именно тези, с изтеглящ душ са възможно най-добрият избор, който може да се направи, за бъде удобно и приятно времето, прекарано в кухнята. В този ред на мисли, те притежават и още няколко полезни качества, превъзхождащи останалите кухненски смесители.

Превъзхождат останалите, поради наличието на:

  • специален шлаух;
  • изтеглящ душ.

Специалният шлаух позволява изтеглянето на чучура, където ни е най-нужен. С негова помощ можем да достигнем и най-крайните точки на мивката като си осигурим доста по-добра хигиена в сравнение с обикновените кухненски батерии.
С изтеглянето му си осигуряваме възможността да напълним кофа, висока туба или шише, което на практика е непосилно за стандартните модели.
Изтеглящият душ на практика е самата функция. Активирането й става с бутон, разположен в горната част на устройството. Състои се от от множество малки дюзи, осигуряващи водна струя, наподобяваща тази на ръчния душ за баня. Тази функция е изключително полезна за измиване на плодове, салати и други.
Тази част от потребителите, които са имали такъв тип смесител или са го използвали поне веднъж и са се докоснали до удобството, което създава със сигурност никога повече не биха го заменили с друг.

Какво е особеното при монтирането им?

От най-голямо значение е правилно да се постави тежестта, която издърпва чучура на мястото му. Тази особеност в чести случаи се пренебрегва и резултата никак не е приятен. Започват да се появявам затруднения и се нарушава удобството при употреба. Затова е важно да се обърне специално внимание, преди да бъде монтиран.

Съветваме ви, ако сте решили да заложите на такъв вид смесител да отделите подходящи средства и време за избор на правилния модел, спрямо вашите нужди. Така ще си осигурите не само години наред безпроблемна работа и нормален разход на вода, но и ще избегнете нежелани последици като протичане на батерията или завишено количество на изразходваната вода.

Защо да го изберете точно от нас?

Ние от „Баня Мечта“ знаем, че не е достатъчно само отличното качество на продукта, а той да бъде удобен и да носи удоволствие на ползвателя си.  При нас ще срещнете category, както с атрактивна визия, така и с ненадмината функционалност и най-приятната част е, че се стараем да ги предложим на най-достъпна за клиентите ни цена. Опитваме се максимално да покрием очакванията и изискванията на клиента, като му предложим най-доброто и ефективно решение и го предпазим от нежелани странични разходи. Нашата продуктова гама включва максимално голям избор, отговарящ дори и на най-високите изисквания и вкусови предпочитания на клиентите.