Какви видове предлагаме?

При нас имате възможността да изберете мивка за вграждане от широка гама модерни и атрактивни предложения за умивалници за баня. С нашите предложения гарантирано ще постигнете удобството и луксозната атмосфера, за които винаги сте мечтали. Дизайнът на изделията ни е повече от завладяващ, а качеството на порцелана е безкомпромисно. Предлагаме и модели от полимермрамор, които са изключително качествени и устойчиви във времето. Покритията осигуряват дълготрайна експлоатация с години наред и лесна поддръжка. Всички наши артикули от тази гама със сигурност биха задоволили и най-високите очаквания на клиентите. С тяхна помощ имате възможността да превърнете всяка баня в уникална по рода си и да постигнете незаменимо удобство на достъпна пазарна цена. Умивалниците за вграждане, които предлагаме освен с дизайнерския си външен вид, впечатляват с богатото разнообразие от размери и форми.

Мивките, които предлагаме включват модели за вграждане:

– в плот;

– под плот;

– в мебел.

Предимно са изработени от висококачествен порцелан, осигуряващ лесното им почистване, а повърхностите са им гланцирани и запазват блясъка си дори и след години употреба. Също така разполагаме и с изделия от полимермрамор. С всички category от гамата имате възможността да спестите от пространството, което винаги е определящо при обзавеждането на банята. Нашите предложения се състоят единствено от висококачествени модели и са плод на водещи производители. Освен това цените, на които се предлагат са съобразени с българския пазар и смеем да твърдим, че нашите са най-достъпните в България. Всички видове, с които разполагаме гарантирано биха покрили и най-високите очаквания и изисквания на клиентите.

Защо да изберете от нас?

Ние от Баня Мечта знаем, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова сме се постарали да изберем categoryте си по начин, отговарящ на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите, избирайки продукт от нас да направят най-добрия и най-правилния избор, който ще им осигури години наред безпроблемна употреба. Ако не можете да откриете най-доброто решение за вас, ние сме насреща и с удоволствие ще ви помогнем да  го откриете, спрямо нуждите и изискванията ви.