Какво представляват?

Смесителните батерии служат за смесване на топла и студена вода, като позволяват определяне на налягането. Правилният им подбор осигурява комфорт и отлична хигиена и спестява проблеми като протичане и завишен разход на вода. Те са важна част от обзавеждането на всяка баня или кухня и същевременно най-подменящата се част от тях. Определящи са за функционалността и удобството. Някои от моделите за мокрите помещения са много практични и разполагат с хигиенен душ, с който може да се почисти цялото помещение. Термостатните от своя страна предлагат поддържане на постоянна температура, като позволяват избор на точно определена такава. Моделите за кухня са проектирани да бъдат максимално удобни на потребителя като позволяват изтегляне на чучура и осигуряват възможност за почистване и най-отдалечените краища на мивката или лесно пълнене на туба за вода например.

С какви видове разполагаме?

Погрижили сме се да предложим най-голям избор от смесители, както за баня, така и за кухня. Качеството и дизайна им отговарят на най-високите тенденции на пазара.

В магазини Баня Мечта ще откриете смесителни батерии:

  • за душ;
  • за мивка;
  • за биде;
  • високи за мивка;
  • с хигиенен душ;
  • за кухня с изтеглящ чучур.

Защо да ни се доверите?

Ние държим на качеството на предлаганите от нас category, както и се стараем да ги предложим на възможно най-достъпна за клиентите цена. Факт за това е дългогодишното ни партньорство със водещите европейски и български производители като Hansgrohe, Grohe, Roca, Vidima, Ideal Standard и други. Всички смесителни наши смесителни батерии са оборудвани с най-различни водо и енерго спестяващи технологии. При нас разнообразието е голямо, но разбира се винаги е възможно да възникне затруднение в търсенето или да се появи необходимост от съвет. Затова не се притеснявайте да се доверите на нашия екип от професионалисти, които с удоволствие ще ви помогне да направите най-добрия избор и да останете доволни от покупката си.