Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какво представляват?

Огледалните шкафове разполагат с място за съхранение на вещите за баня и изпълняват функцията на огледало. Огледалото от своя страна е задължителен аксесоар за всяка баня. Те трябва да бъдат внимателно подбрани, за да могат да се адаптират в цялостния интериор на помещението. Избирайки горен шкаф, който върху предната част разполага с огледало си осигурявате необходимото удобство и си спестявате време и усилия в търсене на артикулите поотделно.

Какви възможности за избор предлагат?

Изборът им зависи предимно от наличното пространство в помещението. В днешно време пазара е залят от подобен тип category, което от своя страна усложнява избора.
Сред най-разпространени са моделите, изработени от PVC и MDF материал. Изборът е в зависимост от личните нужди и предпочитания на потребителя. Важно условие, обаче е да са влаго и водо устойчиви, поради

Какво предлагаме?

В нашите магазини или в нашия интернет каталог ще откриете огледални шкафове за баня:

– с LED осветление;

– оборудвани с „soft close” механизъм за плавно затваряне;

– с една, две или три отваряеми врати;

– с вътрешни или външни лавици.

Предлагаме най-различни модели, различаващи се както по дизайн, така и по ниво на оборудване. Предимно са изработени от PVC материал, както и модели, оборудвани с панти със “soft close” механизъм за плавно затваряне на вратите и т.н. Ако се затруднявате в избора, предлагаме и изработка по избор на клиента в желан цвят и размер. В нашият интернет каталог или в нашите магазини ще откриете разнообразието, за което сте мечтали и на достъпни цени, които ще превърнат пазаруването Ви в приятно изживяване.

Защо при нас ще получите най-добрите предложения?

Ние държим на качеството и непрекъснато обновяваме асортимента от модели. Продутовата ни гама включва висококачествени предложения от доказани световно известни производители, вписващи се във всеки стил баня. Предлагат се варианти от най-различни разновидности като: материали, размери и цветове. Стараем се да бъдем ефективни и максимално полезни като предложим най-доброто за Нашите клиенти и на най-добра цена в България.

Качеството при нас е гарантирано, а цените са повече от перфектни.
За нас е важно клиентите да направят правилния избор и да останат доволни от покупката си. Не се колебайте да се допитате до мнението на Нашия екип от професионалисти, които ще Ви консултират компетентно и ще Ви помогнат да направите правилния избор, отговарящ на Вашите нужди.