Какви са предимствата на акрилните вани?

Те набират все по-голяма популярност сред собствениците на жилища. Основното предимство е способността им да поддържат висока температура на водата, дори при дълъг престой, което от своя страна ги прави идеален избор за луксозно и достъпно решение за обзавеждане за баня.
За ралика от изработените от други материали, те се предлагат във всякакви разновидности като форма и размери.
Предимство при тях е изключително лекото тегло, улесняващо транспорта и монтажа им и тихото пълнене на вода, поради свойствата на акрила.
Акрила притежава наситен бял цвят с огромен блясък. Той е изключително здрав материал, също така и гладък, което от своя страна гарантира отлична хигиена и лесна поддръжка, без да се налага използване на специални почистващи препарати.

С какво се отличават акрилните вани?

Отличават се с надеждно защитно покритие – устойчиво на надраскване, добри изолационни качества, добър топлинен капацитет, добра полимерна структура и гладки повърхности, приятни за тялото.
Заедно с големия брой предимства, разполагат и с най-различни екстри като: аеро и хидро масаж. Безспорно акрилната вана е най-правилният избор, който можете да направите, независимост от това с какъв бюджет разполагате.

Какво ще откриете в магазини „Баня Мечта“?

В магазини „Баня Мечта“ ще откриете широка гама акрилни вани:

  • Свободностоящи
  • За монтаж на стена
  • За вграждане

Можете да си изберете най-различна форма, например:

  • Стандартни правоъгълни
  • Ъглови
  • Асиметрични

Свободностоящите са по-скъпия вариант, поради това, че са изработени от по-дебел и по-чист акрил, за разлика от по-евтините, които са подсилени с помощта на фибростъкло.

Защо да поръчате от нас?

Продуктите, които предлагаме са висококачествени, от водещи европейски производители и на най-добри цени в България.
За нас е важно клиентите да направят правилния избор и да са доволни от покупката си, затова не се колебайте да се допитате до мнението на нашия екип от професионалисти – те ще Ви консултират и ще Ви помогнат да  изберете най-точното и правилно решение, отговарящо на Вашите нужди и изисквания.